Scripts als Zelfstandig Eindfilmpakket of met filmcoach

Deze scripts zijn te bestellen als Zelfstandig Eindfilmpakket en als pakket met filmcoach.

De 22e eeuw

Mister Hops doolt rond in de verlaten maar o zo gevaarlijke straten van (wijk..). Daarbuiten is de wereld niet meer hetzelfde. Straatbendes onder leiding van Aapje hebben de buitenwereld bijna volledig in hun macht. Zijn grote tegenstander is Ilja de ruimtewolf die het verzet in handen heeft. De Degelijke Dames die het bos domineren zijn onafhankelijk maar beschermen hun territorium tegen elke dreiging van wie dan ook. Aapje is woedend op de Degelijke Dames maar kan ze maar lastig verslaan. Ilja probeert al lange tijd de Degelijke Dames achter zich te krijgen om een aanval te plegen op Aapje en zijn bende. Mister Hops blijkt morph krachten te hebben en gebruikt deze om te overleven tegen het kwaad. Hij verandert voortdurend van persoon om niet gepakt te worden.

De 8

Na het kijken van het regionale nieuws, (greenscreenstudio en buitenopnames) komt de klas erachter dat er iets vreemds is neergestort in de buurt. Vreemde buttons worden gevonden die langzaam de kinderen overnemen en voor zich laten werken. Aliens chippen de mensen met technologie om hun gedachten aan te sturen om ze uiteindelijk helemaal over te nemen. 8 leerlingen verzetten hevig de strijd tegen deze overname.

De kronieken van "Schoolnaam"

Een leerling heeft een vreemde rituele dans gedaan met wat klasgenoten waardoor er een poort naar het verleden is geopend. Deze portaal bevindt zich in een bezemkast. Er is een wezen uitgekomen die alle iPads steelt op school. Elke dag weer een paar. De school is boos op alles en iedereen en probeert de dief te vinden. Twee timekeepers komen verschijnen als de poort ontdekt is en vragen de kinderen om hulp om de poort te sluiten. Daarvoor moeten er wel een aantal mensen uit het verleden teruggehaald worden. Een knotsgekke film waarbij Julius Gaysar en zijn nazaten in het heden komen en kinderen uit de 21e eeuw rondlopen langs kastelen.

Schoolverlaters

Deze groep 8 is bruisend aan diversiteit. Stoere jongens die de geldkist stelen van de directeur moeten de ooggetuigen uitkopen. 2 slimpies trekken zich niets van de rest aan en hebben droge gesprekken maar worden geteisterd door een paar grappenmakers die pranks te gek vinden. Tiktokmeisjes maken dansjes en de roddelmeisjes hebben weer nieuws. De gamers voetballen er op los en hebben 1 verliefde jongen erbij zitten die geconfronteerd wordt met roddels. Een jaar later bij de reünie komt boontje om zijn loontje.

School Alone

Afgeleid van ’Home Alone’ hebben deze groep acht-ers een slaapfeestje op school terwijl er ingebroken wordt. na de dansbattle gaat het alarm af en gaan de bewakers in spé kijken wat er gaande is. Boeven!! Verschillende vallen worden er gezet om ze af te schrikken maar werken ze ook? De politie en de regio tv komen aan het einde ter plaatse om de boel te inspecteren.

Het was maar een grapje

2 hoogbegaafde kinderen worden dagelijks aan het schrikken gemaakt door 3 lolbroeken als ze naar de klas willen lopen. De Tiktokmeisjes maken een vette dansvideoclip en een paar heren treiteren de gamers van de klas. Na enkele romantische pogingen hier en daar gaat het mis bij een grote kluisroof op school. 2 meiden hebben de kinderdieven gefilmd en eisen een bedrag. maar…boontje komt om zijn loontje.

Omg. Victory Criminale

Gamers, Fashion girls en stoere straatjongeren krijgen te maken met een nieuweling in de klas. Ze wordt uitgeprobeerd door de kinderen om te kijken of ze waardig is om erbij te horen. Na wat testjes staat ze buiten de groep. Ze krijgt een mysterieus appje met de vraag ‘’wat zou jij nu het allerliefste willen?’’. Alles wat ze terug typt, gebeurt! Noem het de lamp van Aladdin. Dit loopt natuurlijk uit de hand en uiteindelijk komt ze oog in oog te staan met deze mysterieuze geest die alles laat gebeuren.

Leve de koning

Daan is nieuw op school en komt al gauw verschillende subculturen tegen. BFFers, Nerds, Hipsters, Facebookers vragen dat hij zich moet aansluiten bij één van hen. Iedereen wil Daan erbij hebben maar welke kiest hij. Elke groep heeft een koning of koningin die soms bij elkaar komen om te vergaderen. Zij proberen de orde te bewaken in de chaos die ontstaat door roddels op de volks pagina online. Daan krijgt verliefde meiden achter zich aan zorgt dat de zwerver weer gekroond wordt tot koning. Namelijk die van de vrijheid die ooit weggestuurd is)

Scripts als pakket met filmcoach

Deze filmscripts zijn alleen te bestellen met filmcoach.